No et perdis la presentació del llibre de Peté soler, periodista de tv3, a la llibreria 22 de Girona aquest 27 de març a les 19h.

Girona+ és un llibre que explica la moda de Girona. Un llibre que retrata com són els gironins i com és el seu estil, marcat per la seva manera de fer.
10 capítols per redescobrir Girona i el seu territori:

1. Retrat dels gironins
2. Paisatges que inspiren
3. Fil a l’agulla
4. Aigua i pedra
5. Disseny en femení
6. Detalls que identifiquen
7. De compres en família
8. Coolhunting
9. La moda del futur
10. Per a fashionistes

Peté Soler fa un tomb per tot el territori gironí, des dels Pirineus fins a la Costa Brava, amb gran èmfasi en la ciutat que enamora. Girona+ és un llibre que tracta la moda i l’estil però també el comerç i la cultura de la Girona actual. I fa també una visió cap al futur de la moda en la ciutat, amb una indústria com és la del tèxtil amb previsió d’expansió en el territori.

A Girona+ hi intervenen persones rellevants com el President Puigdemont, Marta Madrenas, Àlex Granell, Josep Lagares, entre molts d’altres gironins reconeguts.

Girona+ mostra les botigues més emblemàtiques de la ciutat i les seves comarques, des de roba fins a complements, i posa gran èmfasi en els dissenyadors/res de moda gironins com Elsa Peretti, Celia Vela, CarmePuidevalliPlantés, Rita Row, Mireia Vidal o Miriam Álvarez entre molts i molts altres. Hauràs de llegir-lo per descobrir-los!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *